Cum poate sa devină mai profitabilă o agenție de turism?

Agențiile de turism poate fi extrem de profitabile chiar dacă operează doar online, deoarece sunt mulți care aleg internetul când își pregătesc vacanțele. În plus, există tot felul de tehnologii care fac afacerea mai ușoară și mai eficientă. Quick Sell intervine și în acest capitol prin tehnologia sa, de care poate beneficia orice agenție de turism. Acest lucru face ca totul sa fie mult mai confortabil și mai ușor pentru toată lumea să se documenteze și să pregătească o vacanță de neuitat în fiecare colț al lumii.

În primul rând, Quick Sell este destinat atât agențiilor de turism existente care nu au performat, cât și celor care sunt interesați să construiască ceva de la zero. Ofertele disponibile provin de la toate tipurile de furnizori și sunt de foarte variate, de la cele early booking pana la last minute. De asemenea, este foarte important ca acestea să fie actualizate în timp real și ca totul să se facă direct online. Acest lucru este mult mai convenabil pentru toți utilizatorii care au posibilitatea să înceapă să pregătească imediat vacanța potrivită.

Pachetele disponibile sunt special concepute pentru a se potrivi tuturor bugetelor, nevoilor și preferințelor. Unele sunt complete și includ bilete de avion, cazare, transferuri de la aeroport etc. Pe de altă parte, există unii care doresc să le rezolve singuri, așa că aleg zborul preferat, hotelul preferat și nu numai direct din același motor de căutare.

Toate informațiile pot fi găsite cu doar câteva clicuri, astfel încât toată lumea să aibă posibilitatea de a afla toate detaliile cu adevărat importante. Totul este disponibil în versiunile pentru mobil și desktop, astfel încât toată lumea va fi perfect mulțumită de opțiunile la care are acces.

Cu Quick Sell, vă așteaptă un site web complet nou, dar și gratuit, special adaptat nevoilor consumatorilor de astăzi. Totul este integrat în câteva zile și puteți alege până la 60 de furnizori diferiți în funcție de dorințele dumneavoastră. În același timp, prin utilizarea conexiunilor XML și API, instrumentele de marketing și SEO sunt incluse pentru a vă promova afacerea în cel mai simplu mod posibil.

Totodata, nu se percep taxe pentru instalarea acestui serviciu care include și asistență gratuită și plătești doar un abonament lunar pentru asta. Prin urmare, sumele sunt mult mai mici decât dacă v-ați fi dezvoltat agenția de la zero, fără să fi folosit acest software.

Leave a Reply

+