Epilare definitiva pentru barbati – o metoda prin care poti scapa de parul nedorit

Desi exista aceasta prejudecata conform careia, doar femeile pot apela la epilarea definitiva, si barbatii pot avea nevoie de aceasta procedura din diverse motive. Asa cum stim deja, in cazul acestora, parul creste mult mai repede, astfel incat epilarea definitiva la barbati poate fi o solutie extrem de eficienta. Firele de par inestetice pot fi adesea motivul pentru care un barbat nu poate avea incredere in sine si mai mult decat acestea pot reprezenta un complex care pe termen lung poate afecta semnificativ starea de spirit. Epilarea definitiva este nedureroase, rapida si o varianta de durata la care oricine ar trebui sa poata apela cu incredere.

Epilarea poate stopa transpiratia

Mai ales in cazul barbatilor, transpiratia este una dintre cele mai complicate probleme, din punct de vedere estetic. Astfel, epilarea definitiva in zona axilei ar putea fi o solutie avantajoasa si rapida pentru acest lucru. Transpiratia nu va mai fi problema in momentul in care parul in exces dispare, si mai mai mult decat atat, solutia este una care va rezista in timp.  

Investitie in tine si in starea ta de bine

Desi in prima faza, epilarea definitiva poate parea mai costisitoare decat orice alta metoda de epilare, aceasta se dovedeste mult mei eficienta in ani, atat din punct de vedere al banilor pe care ii vei economisi, dar si din punct de vedere al timpului pe care il salvezi. Astfel, vei reusi in scurt timp, vei observa ca nu mai trebuie sa cheltui sume de bani pe aparate de ras de unica folosinta, spuma de ras sau aparate de ras electrice.

Riscuri reduse

Foarte multi barbati au probleme cu sensibilitatea pielii, iar dupa barbierit sau alte proceduri care implica indepartarea pielii, capata roseata sau iritatii inestetice. In cazul epilarii definitive acest lucru nu va mai reprezenta o problema, pentru ca tehnologia folosita este atat de sigura incat nu creeaza reactii adverse de nici un fel. Te vei putea bucura de o piele fina, fara semene sau cicatrici care sa te faca sa iti pierzi din increderea in tine.

Epilarea nu reduce din masculinitate

Exista aceasta preconceptie a faptului ca daca un barbat se epileaza acesta isi pierde din masculinitate. Acest lucru nu mai este valabil, ba din contra, un barbat care are grija de corpul sau este considerat mult mai atragator. Ingrijirea personala nu este valabila doar pentru femei, ci trebuie sa se aplice si barbatilor, motiv pentru care acestia pot apelea oricand la epilarea definitiva.

Epilarea definitiva este o procedura relaxanta 

Atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor, epilarea definitiva este o procedura care implica si cateva momente de relaxare intr-o zi agitata si iesita din comun. In timpul sedintei veti avea parte de cateva momente de liniste si calm.

Leave a Reply

+