Reprezentanta Renault in care masina ta este pe maini bune

Auto Cobalcescu dispune in oferta lor vasta de autovehicule si de numeroase modele marca Renault. Un brand care se situeaza in topurile preferintelor soferilor de mai bine de un secol, ce isi contureaza misiunea in vedere oferirii unei experiente personalizate fiecarui proprietar a unuia dintre modelele variate Renault.

In lista lunga de avantaje pe care o presupune sa conduci o astfel de masina, in ultimii ani am descoperit o preocupare mai consistenta in ceea ce priveste grija pentru mediul inconjurator. In acest sens, noile modele lansate in ultimii ani au un grad mult mai redus de poluare testat prin metode acceptate la nivel mondial ce ofera detalii concrete cu privire la consumul de carburant si emisiile poluante.

Vehiculele Renault sunt proiectate sa raspunda solicitarilor zilnice, astfel ca sunt realizate in asa fel incat sa se poata strecura cu usurinta prin trafic, datorita modelelor compacte si agile.

Din dorinta de a furniza masini cat mai blande cu mediul inconjurator au lansat si o serie de masini electrice, care pe langa faptul ca sunt o inovatie non poluanta, asigura o deplasare lina, silentioase si ecologica. Fie ca vorbim de un model hibrid sau clasic, vehiculele electrice se dovedesc a fi o investitie practica si durabila care promite experiente unice la volanul unei masini ce dispune de toate functionalitatile consacrate ale marcii.

Noul MEGANE

Modelele Renault de bucura de rafinamentul si calitatea stilului frantuzesc, cu un design atractiv atat la interior cat si la exterior, dispunand totodata de concepte inovatoare care revolutioneaza conceptiile clasice despre automobile. Multitudinea de variante disponibile pe piata au fost create in ideea de a indeplini asteptari si nevoi specifice unor categorii de public distincte. Astfel ca, modele precum Renault KANGOO sau Renault TRAFIC Combi pot indeplini cu succes nevoile unei intregi familii, in timp ce SUV-uri precum Renault KOLEOS, Renault KADJAR sau Renault CAPTUR sunt masini puternice destinante pasionatilor de drumuri accidentate, calatori definite de adrenalina si senzatii extreme. Cei care au o inclinatie aparte pentru noile tehnologii implementate in masini compacte, dar elegante si extrem de atractive, sunt invitati sa analizeze cele mai noi modele in acest sens si anume Renault TALISMAN sau noile Renault MEGANE cu toate derivatiile sale; Estate sau Sedan.

In calitate de firma de reprezentanta Renault, la Auto Cobalcescu puteti beneficia de o serie de servicii care sa via in ajutorul proprietarilor pentru a-si mentine autoturismul in stare perfect funtionala pentru o perioada indelungata. In acest sens, sunt oferite atat servicii de revizie, electrica, diagnoza, geometrie, schimb anvelope si alte operațiuni mecanice, cat si inspectiile periodice impuse de lege precum ITP sau asigurarile anuale. In plus, beneficiati de garantie certificata prin contract, care sa acopere reparatii ulterioare necesare masinii Renault pe care o detineti.

Leave a Reply

+