Ofera un nou aspect masinii tale

Se poate observa foarte usor ca din ce in ce mai multi soferi opteaza pentru colantarea masinii. Coincidenta sau nu, aceasta operatiune se dovedeste a fi mai mult decat un simplu moft deoarece protejeaza foarte bine vopseaua masinii de zgarieturi si alte incidente. Pentru a afla cat costa sa iti colantezi masina si care este oferta de colantari auto recomandarea este sa intri pe www.colantaridesign.ro si sa iei legatura cu unul dintre specialistii de aici.

In continuare vom discuta despre motivele si avantajele pentru care din ce in ce mai multi opteaza pentru colantare. Asadar, soferii se plictisesc repede de culoarea masinii lor sau pur si simplu isi doresc sa isi protejeze mai bine masina, astfel ca aleg sa o colanteze. Asfel, prin colantare, masina lor este mai bine protejata impotriva zgarieturilor sau chiar impotriva pietrelor care sar de pe carosabil.

Colantarea auto este de fapt un procedeu prin care se aplica o folie autocolanta pe caroseria unui autoturism. Colantarea se poate face pe toata suprafata masinii sau pe anumite parti, in functie de nevoile fiecaruia.

O alta categorie de persoane care opteaza pentru colantarea auto sunt antreprenorii care aleg ca acest procedeu sa fie aplicat pe toata suprafata masinii sau doar pe anumite parti din aceasta, cu scopul de a afisa diverse imagini sau mesaje in scop publicitar.

Dupa cum spuneam, multe persoane opteaza pentru colantarea auto datorita avantajelor multiple pe care acest procedeu le aduce. Astfel, colantarea auto protejeaza vopseaua masinii de zgarieturi, praf, soare.

In situatia in care masina a fost atinsa usor din greseala de o usa sau de o alta masina in parcare, nu se va intampla absolut nimic iar vopseaua masinii nu va fi afectata.

Cu privire la dezavantaje, colantarea unei masini nu prezinta niciunul. Mai mult ca sigur, dezvantaje pot aparea daca apelati la persoane care nu se pricep, de aceea recomandam sa alegeti oferta ColantariDesign, fiind o firma specializata care ofera inclusiv garantie pentru ce ati platit. Cu siguranta nu vei dori ca dupa cateva saptamani sau luni, autocolantul sa se dezlipeasca de pe masina sau sa fie inestetic.

Colantarea masinii a devenit o practica moderna care este din ce in ce mai intalnita in cazul soferilor care vor sa aiba grija de masina pe care o folosesc zilnic. La ColantariDesign exista mai multe tipuri de colantare pentru o masina, astfel ca fiecare client poate opta pentru o colantare totala sau partiala sau, in functie de scopul colantarii se poate opta pentru colantare publicitara cu autocolant inscriptionari care se foloseste pentru colantarea flotei de masini a unei companii cu o grafica care sa promoveze serviciile firmei sau pentru protectia caroseriei cu autocolant de protectie.

In ceea ce priveste costurile, cei care vor sa isi colanteze masina trebuie sa plateasca in functie de modelul de masina pe care il au.

Leave a Reply

+