Casa Hrisicos si istoria sa

Daca esti in cautarea unui hotel de business in care te poti caza in Constanta, cu siguranta, Casa Hrisicos este locul ideal pentru tine. Acesta a fost redeschis publicului dupa ce o lunga perioada de timp s-a aflat intr-un amplu proces de restaurare, tocmai pentru a fi readus la gloria de alta data. Poti afla istoricul Casei Hrisicos, dar merita sa descoperi si conditiile care te asteapta aici. In plus, vei intalni un concept unic in tara noastra care iti ofera posibilitatea de controlare a sejurului tau direct de pe telefon.

O istorie bogata

Cine nu si-ar dori sa se cazeze intr-un hotel cu adevarat deosebit in tara noastra? Nimeni nu trebuie sa fie pasionat de arhitectura sau de istorie pentru a aprecia aceasta cladire deosebita care inca din anii 1900 a uimit trecatorii. Casa Hrisicos s-a impus in piata Ovidiu din Constanta timp de un secol, iar acum revine in atentia noastra. De-a lungul anilor a indeplinit mai multe roluri, iar totul a inceput cu aceeasi functie ca astazi, urmand a gazdui un sediu de banca, dar au fost si multi ani in care cladirea a fost lasata de izbeliste. Astazi, cu totii ne putem bucura de o sedere placuta la malul marii, chiar in inima Constantei. De fiecare data cand treci pragul Casei Hrisicos poti avea in minte faptul ca la fel au facut si multe dintre personalitatile anilor 1900, precum Alexandru Vlahuta, I.L. Caragiale sau Barbu Stefanescu Delavrancea.

Cele mai bune conditii

Dimensiunile camerelor Casei Hrisicos se remarca intrucat sunt foarte spatioase si bine aerisite, serviciile sunt complete si nici un detaliu nu a ramas aici la voia intamplarii, astfel incat ai garantia ca te bucuri de o sedere placuta.

Aproape de tot ceea ce te intereseaza

Si amplasarea Casei Hrisicos reprezinta unul dintre punctele sale forte. Asadar, aici te afli in apropierea tuturor punctelor imprtante din oras. Ajungi cu usurinta in piata Ovidiu, iar Casa Hrisicos te asteapta chiar langa Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta. Mai departe gasesti Sinagoga Mare si Marea Moschee la doar un minut, in timp ce pana la cazinou si acvariu faci doar 7 minute. La 10 minute distanta se afla si plaja si portul, iar punctele de business importante din oras, din nou, se afla la mica distanta.

Mai simplu si mai comod

Cu siguranta, este mai comod pentru oricine sa controleze orice detaliu legat de sejurul sau direct de pe telefon. La Casa Hrisicos nu exista receptie clasica, ci aceasta este digitala, fara personal, ceea ce presupune ca inclusiv check in-ul si check out-ul se fac cu ajutorul telefonului. Cardurile din plastic pe post de cheie au fost eliminate complet, iar plata se face exclusiv in aplicatie, cu cardul, in siguranta maxima.

Leave a Reply

+