Limarom – broderie la cele mai înalte standarde

Când ai în plan să achiziționezi echipamente calitative, care să aibă și broderii cu denumirea firmei, sigla, numele angajatului sau alte astfel de detalii, dacă vrei ca totul să fie realizat la un nivel de calitate superior, trebuie sa alegi o firmă care să ofere servicii de cea mai bună calitate, astfel încât în final să ai parte de rezultatul dorit.

O astfel de companie este Limarom 2000 și a luat ființă în anul 1991, fiind o firmă românească. De atunci și până astăzi activitatea firmei a fost neîntreruptă, iar calitatea produselor și serviciilor a fost și este într-o continuă creștere. De ceva timp produsele fabricate de acest brand au ajuns și pe piața din Uniunea Europeană, unde se bucură de un real succes.

La Limarom 2000 apelează persoanele care au nevoie de servicii de producție confecții textile, dar și de imprimare sau brodare pe acestea. Totul se realizează cu ajutorul unor aparate moderne: 18 mașini de cusut liniare, 2 uberdeck-uri, 5 triplock-uri, 16 mașini de brodat electronice, 1 mașină cu butoniere, 1 mașină rotativă de serigrafie, 1 tunel de uscare și 1 presă pentru termotransfer.

Volumul de muncă mare pe care îl are zi de zi această companie este dat de numărul mare de comenzi, ceea ce înseamnă mulți clienți mulțumiți. Lună de lună se realizează câte 2.500 de echipamente de lucru și 10.000 de imprimări, iar la acestea se adaugă circa 1.600 de broderii zilnice.

Dacă arunci o privire pe site-ul acestei firme vei putea observa un portofoliu vast, care cuprinde o mulțime de produse: ecusoane, echipamente pentru pază, jandarmi, militari, medici, salopete, șorțuri de bucătărie și tunici, cravate, cămăși, tricouri, măști de protecție, șepci și multe altele. Compania colaborează cu o mulțime de instituții ale statului, dar și cu societăți comerciale, multinaționale etc., dar și cu persoane fizice care vor să cumpere un costum asistent medical, o salopetă sau alte produse din gama disponibilă.

Cei care aleg Limarom fac asta din mai multe motive, printre care amintim:

  • produse de înaltă calitate, realizate cu simț de răspundere și confecționate din materiale rezistente și confortabile;
  • prețuri accesibile și corecte, direct de la producător, ceea ce va fi extrem de convenabil mai ales când vine vorba de achiziționarea unui număr mare de produse;
  • gama de articole diversă, pentru a echipa cu succes lucrătorii din orice domeniu de activitate în care se poartă uniforme;
  • având în vedere că producția de echipamente se face la aceeași companie la care se face și brodarea sau serigrafia, livrarea se va face rapid, în cel mai scurt timp posibil;
  • ai posibilitatea de a personaliza produsele comandate după cum este necesar, de a alege mărimile dorite, culoarea, broderia sau alte detalii.

Leave a Reply

+