La ce sa fii atent cand apelezi la servicii de livrare flori la domiciliu?

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa vrem sa trimitem flori unei persoane dragi si sa nu reusim sa ii facem surpriza dorita din varii motive. Trimiterea de flori in aceeasi localitate sau in alte localitati, chiar tari, poate sa fie realizata fie de firme de curierat cu experienta, fie de florarii online care au si servicii de livrare flori la domiciliu. In ambele cazuri avem livrare flori la domiciliu in cele mai bune conditii, cu firmele de curierat florile pot ajunge cu intarziere la persoana draga noua, a doua zi, poate a treia, in vreme ce florariile online trimit florile in cel mult patru ore de la confirmarea comenzilor. Indiferent ce alegi trebuie sa fim atenti la cateva aspecte esentiale daca vrem sa avem o experienta cat mai placuta si sa ajunga florile in cele mai bune conditii la destinatari.

Florarie online                                                                                       

Florarie sau firma de curierat, nu conteaza prin ce trimitem florile, trebuie sa ne asiguram ca exista o flota suficient de mare si cu masini speciale pentru o livrare flori la domiciliu. Asta inseamna ca trebuie sa vedem in flota masini incapatoare, unde florile pot sta bine pe timpul transportului, masini care au in interior elemente de siguranta pentru florile depozitate temporar acolo. Cu cat avem mai multe masini cu dotari cat mai multe pentru siguranta florilor la o livrare flori la domiciliu, cu atat putem sa fim siguri ca buchetele de flori sau aranjamentele florale vor ajunge bine la destinatie.

In afara de flota floraria online sau firma de curierat prin care trimitem florile trebuie sa asigure si ventilatia necesara in masini pe toata perioada transportului si conditii excelente pentru pastrarea florilor proaspete pana la destinatar. Florile care stau in masini fara o ventilatie corecta se vor ofili daca merg pe distante mari, de aceea trebuie sa intrebam consultantii si depsre acest aspect important.

Serviciile de livrare pentru florile trimise la domiciliu sunt de doua tipuri: gratuite si contra cost. Ar trebui sa verificam daca livrarea florilor implica anumite costuri, costuri suplimentare eventual, pentru a nu plati prea mult la final. Vom prefera livrarile gratuite pentru toate comenzile online din florariile virtuale, cum sunt si pe Floraria de Vis, livrarile gratuite inseamna si o economie si un pret mai bun per total-din economia facuta putem sa cumparam accesorii dragute.

Comanda flori online Bucuresti

Daca e vorba de livrari contra cost pentru o comanda flori online Bucuresti trebuie sa calculam bine care e costul final, cat se adauga per kilometru daca trimitem la distanta mai mare. In anumite perioade sunt si promotii care includ si reduceri la transport sau transport gratuit, asa ca e bine sa le asteptam sau sa ne interesam de ele cand cumparam flori online. Comenzile de flori online Bucuresti se vor livra rapid oriunde, pretul livrarilor poate creste daca avem un numar mai mare de flori sau aranjamente florale complexe, accesorii, ambalaje deosebite. Depinde de politica fiecarei florarii online si de costurile pe care le are cu masinile care livreaza si cu soferii, de cat de multe solicitari exista si ce grad de uzura au masinile de la transport.

Livrarea florilor la domiciliu este insotita si de confirmari, trebuie sa fim atenti sa le avem, prin sms, prin aplicatii proprii, prin e-mail sau macar telefonic. Confirmarile pentru comenzile de flori sunt obligatorii in momentul in care s-au livrat deja, trebuie sa stim mereu ce se intampla cu transportul, comunicarea cu un consultant sau direct cu soferii de la curieratul propriu e esentiala. Confirmarile si comunicarea se pot testa foarte simplu la prima comanda, vedem cum ni se raspunde, cat de usor putem sa vedem unde se afla florile noastre, daca au ajuns sau nu.

Leave a Reply

+