Intretine autoturismul tau asa cum se cuvine in service-uri de calitate

Pentru ca masinile reprezinta unele dintre cele mai de pret bunuri ale noastre, este de la sine inteles ca toti soferii isi doresc ca autoturismele pe care le conduc sa se pastreze in conditii optime. Pe aceasta cale nu doar ca evita numeroase riscuri si probleme, insa vor pastra si valoarea masinii in timp.

Descopera modelele noi

Toate modelele tale preferate ale producatorului francez Renault sunt disponibile in versiuni noi, astfel ca merita sa le descoperi pe cele care se pliaza cel mai bine nevoilor tale. Poate ai nevoie de un autoturism din clasa subcompacta precum Clio care se dovedeste a fi numai bun pentru drumurile scurte prin oras, dar nu numai. Sau poate preferi Megane, o compacta care ofera performante superioare si care vine la pachet cu mai mult spatiu. Un crossover de oras foarte popular este Captur, iar cine vrea si mai mult spatiu se poate orienta catre Kadjar sau Arkana. Renault Koleos sau Talisman sunt un SUV, respectiv un Sedan demne de respect si care se bucura de o foarte mare popularitate.

Service Renault

Nu te incurca cu second hand

Ai toate motivele pentru care sa nu te complici cu autoturisme second hand, chiar daca acestea sunt mai accesibile din punct de vedere financiar. Totusi, riscurile cu care vin acestea la pachet fac ca pretul mic platit sa nu merite.

Functii moderne

Toate autoturismele Renault sunt dotate cu functii moderne menite sa faca viata soferilor mult mai placuta la volan. Totusi, acestea trebuie intretinute asa cum se cuvine, iar in cazul in care intervine vreo problema, aceasta sa poata fi remediata in cel mai scurt timp de catre oameni cu experienta care stiu cum sa gestioneze fiecare situatie.

Asistenta oricand ai nevoie

Prietenii de la Auto Cobalcescu ofera tuturor clientilor asistenta in fiecare moment, motiv pentru care indiferent de problema cu care te confrunti, aici ai garantia ca aceasta isi va gasi solutia in cel mai scurt timp.

Preturi corecte

Pentru a-ti repara autoturismul Renault in reprezentanta Auto Cobalcescu nu trebuie sa platesti o mica avere intrucat preturile practicate sunt chiar accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, nimeni nu are nici cel mai mic motiv pentru care sa se complice cu fel si fel de service-uri de cartier, cand aici gaseste echipa potrivita capabila sa rezolve orice problema.

Fie ca te interesezi doar de proceduri prin care sa iti intretii autoturismul, fie ca ai nevoie de reparatii la masina, te asteptam la Service Renault. Pot aparea fel si fel de probleme, de natura electrica, la motor, la cutia de viteze si nu numai, cert este ca la Auto Cobalcescu esti pe maini bune.

Leave a Reply

+