Fa rapid un imprumut doar cu buletinul, numai la Smile Credit

Ca in cazul oricarui tip de credit, pentru a putea face un imprumut, aveti nevoie de cateva documente de baza. De cele mai multe ori, marile companii bancare cer diverse acte, iar unele chiar nu se justifica. Ia acum un imprumut online doar cu cartea de identitate de la Smile Credit!

Aici iti oferim posibilitatea de a te face imprumuturi rapide, fara prea mult timp si energie pierdute. Creditul personal, reprezentat printr-un imprumut online doar cu cartea de identitate este un credit acordat fara ca persoana care face acest imprumut sa fie nevoita sa furnizeze dovezi care sa explice intrebuintarea care va fi facuta din fondurile eliberate de unitatea nebancara, asa cum este Smile Credit.

Contrar obiceiurilor si regulilor pe care le au bancile, unde dovada utilizarii sumei de bani imprumutate trebuie prezentata acestora, institutiile nebancare pot realiza imprumuturi online doar cu cartea de identitate, fara a fi nevoie de alte justificari sau acte.

In plus fata de o rata accesibila, imprumutul doar cu cartea de identitate permite realizarea oricarui proiect personal si acest lucru, la discretie. Poate fi folosit pentru a cumpara mobilier, un vehicul, un instrument muzical, pentru a desfasura lucrari, pentru a realiza un eveniment persona, precum o nunta sau orice alt eveniment.

De asemenea, acesta poate fi realizat si pentru persoane care vor sa isi permita o calatorie sau, mai pragmatic gandind, pentru a ajuta o persoana draga care intampina dificultati. Odata ce fondurile au fost eliberate de banca, nu veti avea nicio constrangere, iar confidentialitatea datelor dumneavoastra ramane litera de lege pentru noi. In plus, formalitatile sunt simplificate, iar imprumutul personal este mai flexibil decat un imprumut clasic.

Daca imprumutul doar cu cartea de identitate vi se pare un fapt ireal sau greu de crezut, trebuie sa stiti ca, actualmente, acest lucru este posibil, intrucat, la Smile Credit ne propunem mereu sa venim in ajutorul clientilor care ne solicita serviciile, simplificand procesul de imprumut. De cele mai multe ori, oamenii se feresc de imprumuturile de la banci tocmai din aceste considerente: multitudinea covarsitoare de acte si formalitati. De aceea, tedinta actuala este aceea de a merge pe simplificarea procedurii de imprumut.

La Smile Credit am adoptat cele mai simple conditii de elibigilitate pentru obtinerea unui credit pentru persoane fizice de la IFN, simplificand intregul proces. Mai mult decat atat,  acceptam toate categoriile de venituri care sunt eligibile conform Normei de Creditare, astfel ca pentru obtinerea unui credit trebuie doar sa incarci documentele specifice Normei amintite anterior. Varsta minima a solicitantilor este de 18 ani, iar tot ceea ce va mai trebuie este sa aveti o carte de identitate valabila. Smile Credit iti face zilele mai frumoase cu imprumuturi simplificate, doar cu buletinul!

Leave a Reply

+