E atat de simplu sa faci rost de bani cand ai nevoie

Din dorinta de a avea clienti care sa-si rezolve problemele financiare cat mai repede si mai eficient a aparut pe piata din Romania, Telecredit. Una dintre produsele acestei institutii este varianta de credit cu buletinul, care sa le da posibilitatea romanilor de a-si achita datoriile cu un credit ce se obtine cu un minim de acte. Astfel, nu se ia in calcul daca esti pensionar sau salariat, ci doar daca ai un venit, pe care sa il demonstrezi cu acte.

Dosarul pe care il ai de pregatit pentru acest ifn nu este atat de stufos cum este la banca si nici va fi nevoie sa faci vreun drum. Aici totul decurge online, astfel incat cererea de creditare sa se faca de oriunde ai acces la internet.

In momentul in care ti-ai analizat situatia financiara si ti-ai dat seama ca ai nevoie de un credit, tot ce ai de facut este sa iti faci un cont de utilizator pe pagina ifn-ul, sa transmiti datele tale, suma pe care doresti sa o imprumuti, cuprinsa intre 100 si 2000 de lei si perioada de returnat a banilor, intre 10 si 30 de zile.

In cazul in care ai optat pentru o anumita suma, dar pe care vrei sa o modifici, poti face acest lucru prin apelarea Telecredit sau pe adresa de e-mail a institutiei.

Daca vei dori sa achiti suma de bani mai devreme de data stabilita in contract va fi posibil, si mai mult decat atat vei rambursa suma solicitata si dobanda acumulata pana la data respectiva.

Tot din dorinta de a veni cat mai mult in sprijinul clientilor, Telecredit a facut totul sa fie transparent si clar de la inceputul colaborarii, astfel ca vei sti suma de returnat si dobanda, din momentul in care vei face o solicitare online.

Poti sa ajungi si intr-o situatie mai delicata si sa nu poti returna totul la data stabilita. In acest caz, Telecredit va refinanta suma ramasa restanta in aceleasi conditii avantajoase.

Se intampla pentru multi dintre noi ca un credit cu buletinul sa fie solutia pentru a iesi dintr-o situatie stresanta deoarece banii sunt obtinuti imediat si vor fi putea folositi pentru problemele personale.

Nu se tine cont nici daca mai exista alte credite in desfasurare si va fi posibil, daca este nevoie, ca atunci cand alegi un credit cu rambursare directa de la Telecredit sa achiti o rata cu care ai ramas in urma, o factura sau sa cumperi ce ai nevoie prin casa.

Telecredit este institutia financiara nebancara care va fi alaturi de tine atunci cand ai mai mare nevoie de un sprijin financiar.

Leave a Reply

+