Aici te poti informa cu privire la celulele stem

Abilitatea celulelor stem de a vindeca boli care pana de curand fusesera considerate o sentinta definitiva este motivul pentru care cercetarile in acest domeniu reprezinta unul dintre rezultatele cu cele mai multe aplicatii practice din domeniul cercetarii medicale. Astfel, in timp ce de-a lungul anilor au fost adaugate tot mai multe maladii ce pot fi tratate in acest fel, modul de recoltare si stocare au fost la randul lor adaptate pentru ca din ce in ce mai multe persoane sa poata accesa acest serviciu in eventualitatea in care doresc. In acest fel, intr-un interval relativ redus de ani, atat partea de cercetare cat si de aplicare practica a teoriei certificate in laborator au ajuns sa fie raspunzatoare de salvarea a nenumarate vieti. Ca si mod de prezentare, celulele stem sunt componente ale maduvei spinarii, regasite si in sange. Acest lucru faciliteaza recoltarea in eventualitatea in care se preconizeaza faptul ca pacientul va necesita un transplant autolog in viitorul apropiat

Ce trebuie sa stim despre celulele stem

 Bolile cele mai comune ce beneficiaza de acest tip de tratament sunt diferitele tipuri de leucemii, precum si mielomul multiplu. Deoarece capacitatea regenerativa a maduvei este afectata de concentratiile mari de substante din spectrul chimioterapicelor, nevoia de substituenti ai elementelor figurate ale sangelui este cat se poate de acuta in procesul de vindecare ulterioara. Dat fiind faptul ca acestea sunt direct responsabile de activitati precum oprirea hemoragiilor sau combaterea infectiilor, scaderea lor la un numar prea mic pune in pericol integritatea organismului. Astfel, prin intermediul recoltarii din sangele periferic al unei cantitati suficient, din care sa poata fi extrase componentele stem asigura materia prima pentru un transplant autolog ce poate fi efectuat in doua transe, concomitent cu stoparea chimioterapiei. Bineinteles, cei ce aleg sa prezerve celulele stem recoltate chiar din cordonul ombilical pot beneficia extensiv de pe urma procedurii, dat fiind faptul ca acestea au capacitatea de a se specializa ulterior in orice tip de component celular, nu doar precursori ai elementelor figurate sangvine.

Recoltarea, un procedeu facil si pe piata medicala autohtona

Luand in considerare multitudinea de informatii pe care tinerii parintii trebuie sa si le insuseasca intr-un timp foarte scurt, necesitatea dobandirii unor date corecte despre acest procedeu ce prezinta o mare importanta este esential. La stem sure, rezultatele obtinute de pe urma eliberarii probelor anterior stocate sunt dovada cea mai palpabila a succesului abordarii acestei metode de tratament. In plus, toate aspectele ce tin de rolul si actiunea acestora sunt prezentate in termeni cat se poate de accesibili, alaturi de informatii legate de acreditarile recunoscute la nivel international si pachetele disponibile pentru care puteti opta. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti interesat de procesul de recoltare a celulelor oferit de Stem Sure, nu ezitati sa solicitati mai multe detalii.

Leave a Reply

+