De unde poti cumpara produsele necesare in locuinta ta

Toate locuintele trebuie sa indeplineasca cativa factori importanti, iar unul dintre acestea este asigurarea unui sistem de incalzire eficient, practic si accesibil din punct de vedere financiar. Bineinteles, costurile difera de la o solutie la alta, dar exista si anumite limite ce pot fi impuse de localizare. Centralele pe gaz sunt cele mai raspandite, insa acolo unde este imposibila instalarea acestora, din diferite motive, exista alternativa centralelor electrice, astfel ca Mariconvine cu lamuriri asupra eficientei acestora. Cu alte cuvinte, poti sa vezi oferta disponibila aici pentru a determina daca acestea pot reprezenta o solutie optima in propriul caz si poti vedea care sunt costurile acestora.

Randament si eficienta

Asadar, poate ca cel mai important avantaj e reprezentat de randamentul si eficienta adusa, valoarea fiind aproape de 100%, performanta care nu poate fi atinsa de nici un alt sistem de incalzire si nici nu sunt impuse limite cu privire la modalitatea de transfer, de la apa in calorifere sau de la ulei in radiatoare si nu numai.

Libertate

De asemenea, acestea pot fi instalate in toate conditiile, atat timp cat exista conexiune la curent, pe cand racordarea la gaz nu este atat de comuna, in special in zonele rurale. Mai mult, nu sunt impuse nici criterii stricte cu privire la instalare, motiv pentru care se evita nevoia documentelor si avizelor, dar clientii se bucura si de libertate cu privire la locatia amplasarii in locuinta. Cele electrice pot fi instalate si in spatii inchise, fara ferestre, pe cand in cazul celor pe gaz regulile sunt mult mai stricte.

Siguranta

Daca apelezi la Maricon pentru a cumpara ventiloconvectori la pret redus vei constata ca acestea nici nu aduc riscuri, sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, aspect esential in ziua de azi si nici nu sunt produse noxe, motiv pentru care sistemele pot fi instalate in toate conditiile.

Usor de folosit

Cei care aleg centrale electrice se bucura si de un grad ridicat de confort intrucat dispozitivele sunt foarte usor de folosit, iar functiile sunt intuitive si practice. Mai mult, pentru ca acestea nu implica necesitatea aerului de combustie si nici a unui cos pentru evacuarea gazelor, clientii au parte si de mai multa flexibilitate.

Costurile implicate

Totusi, centralele electrice aduc si un minus destul de important, care poate juca un rol important in luarea unei decizii: costurile de exploatare. Acestea sunt mai ridicate decat in cazul centralelor pe gaz, insa si investitia initiala este mai mica, astfel ca in cele din urma se creeaza o balanta intre cele doua.

Solutie de viitor

In schimb, specialistii sunt de parere ca acest tip de centrale sunt de viitor intrucat se estimeaza ca in urmatorii ani vor fi impuse limite cu privire la consumul de gaze, astfel ca vor fi preferate cele electrice.

Leave a Reply

+