Cine te ajuta sa brodezi orice piesa

Pentru broderii la comanda intra acum pe Brodara.ro pentru a avea parte de servicii de calitate, intr-un timp scurt si la preturi foarte accesibile. Echipa dispune de aparate dotate cu tehnologii de ultima generatie care inlocuiesc munca efectuata manual, facand-o intr-o maniera mult mai precisa si foarte rapid, fara sa oboseasca. Asadar, nu ezita sa ceri o oferta de fiecare data cand ai nevoie de astfel de servicii.

Aici poti trimite articole vestimentare proprii pe care sa fie aplicate emblemele sau imprimate direct mesajele sau sa le cumperi direct de aici. Brodara pune la dispozitie textile diferite pentru adulti precum tricouri clasice sau polo, camasi, veste, sepci, hanorace, polar fleece, dar si textile pentru copii. Produsele comercializate aici sunt confectionate din materiale rezistente precum bumbacul si fasul. Stim cu totii ca hainele fabricate cu acest tip de material rezista multor spalari, nu intra la apa si nu se decoloreaza. Prin urmare, tu si angajatii tai va veti bucura de acestea mai mult timp si nu vei fi nevoit sa le cumperi prea des, doar in cazul in care vrei ca fiecare sa aiba mai multe.

Broderiile sunt necesare in mod special in institutiile publice si private precum cele scolare, sportive sau militare. Printre clientii care au apelat la serviciile Brodara se numara si Politia Locala, dar si multe firme din domenii foarte diferite. Pe site poti vedea intreg portofoliul de broderii efectuate pentru a-ti face o idee despre precizia cu care acestia lucreaza. Ecusoanele brodate, emblemele, patchurile si badgeurile reprezinta o modalitate atipica si frumoasa pentru a distinge membrii echipelor firmelor, agentii de vanzare din magazine sau alti angajati care au contact cu publicul. In plus, broderiile au o rezistenta sporita in fata spalarilor la masina si a factorilor care afecteaza alte decoratiuni textile precum printurile sau pietrele lipite, iar impactul vizual este mult mai mare si mai impresionant.

Costul redus este si el un aspect important de luat in considerare atunci cand optezi sa inscriptionezi logo-ul firmei. Aceasta se dovedeste a fi o investitie pe termen lung care merita.

Pentru broderii la comanda procedura este foarte rapida si cat se poate de simpla. Trebuie doar sa intri pe site si sa completezi un formular. Aici trebuie sa mentionezi numele, prenumele, adresa de mail si grafica pentru brodat impreuna cu cateva detalii. Echipa va realiza pe baza acestora o mostra digitala sau fizica, in functie de cerinta, dupa care va aduce modificari daca este cazul si iti va trimite varianta finala pentru confirmare. Ulterior nu mai trebuie decat sa astepti livrarea produselor care se va face intre 5 si 10 zile lucratoare.

Nu mai sta pe ganduri si intra pe Brodara.ro sa te convingi singur de toate cele mai sus mentionate.

Leave a Reply

+