Vrei sa organizezi un eveniment spectaculos?

Stim cu totii ca imaginea unui business sau a unui produs nu se poate construi doar prin campanii de promovare si marketing. In acest sens, un rol din ce in ce mai important intr-un business modern il are PR-ul.

PR-ul nu inseamna nici relatii cu publicul, nici advertising. Esenta PR-ului o reprezinta comunicarea convingatoare, deoarece, in interiorul PR-ului este comunicare, comunicare cu mass-media, cu publicul, cu angajatii, cu asociatii. In plus, este foarte important ca aceasta comunicare sa fie convingatoare. Ea este nu doar o simpla plasare a unui spot publicitar sau realizarea unui anunt, ci are rolul de a convinge un anumit public cu privire la o anumita problema.

PR-ul reprezinta mai mult decat un departament optional pentru o companie. Pagina web a unei organizatii este un instrument de business, de asemenea, advertisingul, promotiile sunt la fel. Insa, unul dintre cele mai importante instrumente pe care o firma le poate folosi pentru a-si optimiza imaginea este PR-ul. Daca exista pe piata un business care are un comportament neprietenos fata de compania noastra, iar acest comportament ar putea sa ne provoace prejudicii in termeni de profit, atunci avem nevoie cu siguranta de PR. Consumatorii isi vor forma propria lor parere despre un produs sau un serviciu, indiferent daca i se face publicitate. In situatia in care aceasta parere nu este aceeasi cu cea pe care-o dorim, atunci vom avea nevoie de PR.

De multe ori s-a vehiculat faptul ca atunci cand vorbim despre PR, vorbim despre manipulare. Insa, fata de mesajele publicitare, PR-ul dezvaluie, explica si lamureste.

Mai mult decat atat, daca iti doresti ca produsele sau serviciile business-ului tau sa fie cat mai cunoscute, specialistii in PR de la Tudor Communication pot organiza evenimente wow, in urma carora toata lumea sa vorbeasca despre tine. Printe avantajele unei astfel de colaborari se numara faptul ca vei fi in prime time la stiri si ca la evenimentele organizate vor fi prezenti lideri in business, vedete, potentiali clienti, exact ceea ce te intereseaza pe tine si business-ul tau.

Prin adoptarea aceste tehnici, a unui eveniment wow vei scapa de costurile enorme cu publicitatea si asta deoarece fiecare eveniment organizat de Tudor Communication va avea originalitatea sa.

Ca sa poti intelege despre ce colaborare se discuta in acest articol, merita sa mentionam faptul ca agentia Tudor Communication a fost nominalizata la PR AWARD.

Viziteaza cat mai repede site-ul agentiei Tudor Communication si ia legatura cu un specialist pentru a te putea bucura de realizarea obiectivelor business-ului tau!

Leave a Reply

+