Tricouri imprimate de la Nanana

Nanana a devenit foarte rapid unul dintre cele mai mari branduri de pe piața din România în materie de personalizare textile. Succesul fulminant a fost datorat în cea mai mare măsură conceptului creativ pe baza căruia a luat naștere brandul. Acesta funcționează ca o platformă online care dă posibilitatea oricărui artist vizual să își deschidă propriul magazin virtual, unde să își expună lucrările, care ulterior vor fi imprimate pe articolele dorite, pentru ca mai apoi vor fi achiziționate de clienții care au rezonat cu artistul și le-a plăcut lucrarea expusă într-atât de mult încât să își dorească să o poarte pe tricouri imprimate de la Nanana.

Tricou mânecă scurtă guler larg fitted Damă Expresser White

Nanana – punct de sprijin pentru micii artiști

Artiști din toată lumea pot beneficia de posibilitatea de a-și deschide un magazin online gratuit unde să-și expună operele și să le vândă. În acest mod le este eliminată responsabilitatea și stresul pe care le-ar presupune crearea și susținerea unei afaceri de acest tip. Detalii cu privire la aprovizionare, imprimare, ambalare, livrare și altele sunt preluat de brandul Nanana. Artiștilor nu le rămâne decât să creeze și să inspire, iar pentru aceste aspecte își vor primi ulterior plata.

Brandul central, care adăpostește în prezent sute de astfel de magazine, va fi punctul de sprijin al acestora. Odată ce clientul selectează modelul dorit, tipul articolului, culoarea, mărimea și numărul de bucăți, procesul de producție poate începe.

Calitate deplină pe toate planurile

Colaborăm cu un furnizor de articole vestimentare de renume,  care ne asigură baza pe care urmează să fie aplicate imprimeurile. Aceștia produc responsabil, utilizând materiale de calitate, de proveniență naturală, de la bumbac organic 100%, la derivații ale acestuia sau materiale reciclate. Confortul dat de astfel de produse se ridică la cele mai înalte standarde, calitatea și rezistența îndelungată fiind alte două atuuri ce se clasează pe aceeași poziție.

În întreaga noastră activitate ne ghidăm după principii de sustenabilitate și responsabilitate socială, calități recunoscute și răsplătite de organizații independente prestigioase. Atât substanțele folosite pentru imprimare, cât și materialele utilizate în confecționarea produselor Nanana sunt exclusiv naturale, dorindu-ne să limităm pe cât posibil efectele nocive pe care industria de textile o are asupra mediului.

Imprimare DTG (direct to garmet) la Nanana pe produse de calitate superioară În procesul de personalizare hanorace, tricouri, bluze sau maiouri utilizăm tehnica direct pe textil (DTG), ce presupune infiltrarea cernelii pe bază de apă direct în țesătură. În acest fel este garantată o rezistentă sporită a imprimeului, fără a fi însă afectată calitatea materialului, rezistența sau finețea. În prealabil este necesară pretarea acestuia, pentru a servi drept bază mai aderentă pentru imprimeu. Acest lucru va conduce la o diferență de nuanță în imediata proximitate a imprimeului, aspect ce va deveni insesizabil după câteva spălări.

Leave a Reply

+