Stomatologul pe care te poti baza oricand

Daca ne dorim o viata sanatoasa e important sa intelegem ca trebuie sa acordam o atentie deosebita inclusiv danturii. In acest sens, medicii Clinicilor VioDent explica cat mai concret de ce se recomanda efectuarea consultului stomatologic periodic.

O mare parte a persoanelor care merg in fiecare an la medicul stomatolog pentru controlul de rutina stiu care este de fapt importanta acestei rutine si ce presupune acest consult.

Cu toate acestea, sunt multe persoane carora le este teama atunci cand vine vorba despre consultul stomatologic, iar aceasta poate fi generata de aparatele si ustensilele pe care le folosesc medicii sau chiar de procedurile care sunt efectuate.

Prima interactiune cu medicul si asistenta este cea mai importanta, astfel ca ne pot schimba perceptia pe care o avem asupra actului medical stomatologic. De aceea, indiferent care membru ne va intampina de la Clinicile VioDent, acesta va avea o atitudine relaxata si un zambet prietenos care ne vor ajuta sa uitam de orice teama. In plus, personalul ne va informa cu privire la tarife, planul de tratament, dar si vizitele ulterioare, acolo unde este cazul.

Curatarea dintilor este una dintre procedurile de baza pe care le presupune controlul de rutina in cadrul consultului stomatologic de la VioDent, astfel ca este nevoie de o curatare profesionala. Doar astfel poate fi indepartata placa dentara si tartrul, care se formeaza deasupra si dedesubtul gingiei, in jurul fiecarui dinte. Ulterior, se va aplica periajul profesional care ne va ajuta dantura sa isi recapete stralucirea si sa aiba un aspect neted. Doar astfel, se pot obtine dinti mai curati si mai albi, iar medicul poate efectua urmatoarele interventii, daca va fi cazul.

Un alt motiv pentru care putem efectua consultul stomatologic la Clinicile VioDent este examinarea dintilor. Aici se va pune mare accent pe examinarea intregii cavitati bucale, pe gradul de mobilitate al dintilor, examinarea gingiei si a mucoasei bucale, cat si pe examinarea zonelor care au prezentat dureri, sangerari, disconfort sau orice alte semne si simptome.

Cu privire la diagnosticarea corecta si aplicarea celor mai eficiente metode de tratament, medicii Clinicilor VioDent pot face recomandari pentru efectuarea unor radiografii dentare.

Dupa efectuarea consultului stomatologic de rutina, medicul dentist ne va informa asupra pasilor care urmeaza a se efectua. Astfel, medicul va programa urmatoarea intalnire pentru efectuarea procedurilor. Suplimentar, medicul de la VioDent poate oferi sfaturi pe care sa le urmam acasa astfel incat sa avem o buna sanatate orala. Este foarte important sa tinem cont de indrumarile sale si sa folosim produsele de igiena orala recomandate de acesta. Doar astfel ne putem bucura de toate beneficiile pe care le aduce efectuarea consultului stomatologic la VioDent!

Pentru o mai buna sanatate orala, programeaza-te acum la VioDent, unde o echipa de specialisti va sti cum sa-ti readuca zambetul pe buze!

Leave a Reply

+