Stii unde gasesti tot ce ai nevoie pentru o inmormantare?

Decesul unei persoane implica servicii de calitate, dar si accesorii care sa corespunda nevoilor si exigentelor noastre, astfel ca un rol important il are alegerea sicriului. Decedatul va sta in el in biserica si tot in el va fi si transportat pana la cimitir, de aceea, sicriul e important pentru ca de el depinde intreaga desfasurare a evenimentelor pe care le presupune inmormantarea.

Cand alegem un sicriu e important sa fie solid, sa corespunda pe dimensiunile decedatului, sa fie din lemn foarte rezistent astfel incat sa fie sigur pentru coborarea in groapa. Totodata, trebuie sa fie usor de transportat, atat cand este scos din biserica cat si atunci cand trebuie sa fie transportat pana la locul de veci.

In acest sens, sicriele de la In Memoriam sunt sigure pentru transport si pot fi inchise cu multa usurinta. Pentru ca un sicriu sa fie exact ceea ce are nevoie decedatul, trebuie sa respectam cateva conditii, printre care, dimensiunile acestuia, dar si greutatea totala a acestuia.

Pentru a putea raspunde tuturor exigentelor, Casa In Memoriam dispune de o varietate de modele de sicrie, atat mai ieftine dar si mai scumpe, care sunt realizate din lemn de esenta tare, cu nuante si finisaje deosebite care sa multumeasca toate gusturile. In acest sens, Casa In Memoriam are disponibile pachete de servicii funerare care cuprind si sicrie de lux, de cea mai buna calitate, din lemn rezistent si cu un design deosebit. Pe de alta parte, orice client care va accesa www.funerarecraiova.ro poate gasi o serie de sicrie complet echipate, cu tot ce este nevoie pentru procesul de inmormantare.

Esentele diverse din care sunt realizate, brad, stejar, fag, tei sau mahon, cosciugele economice, cat si cele de lux, toate se regasesc in ofertele Casei In Memoriam la cele mai bune preturi de pe piata, fiind accesibile pentru toate buzunarele. In functie de ceea ce isi doreste fiecare familie, orice client poate intra pe site si poate descoperi oferta de sicrie avand astfel acces la cele mai bune finisaje, disponibile intr-o serie de culori, printre care, aici se pot gasi sicrie albe.

Sicriele disponibile de la In Memoriam se adreseaza atat cazurilor sociale, fiind disponibile la preturi mici, cat si pentru clientii de nivel mediu sau de lux. Prin oferta diversa de la In Memoriam se simplifica mult alegerea sicriului potrivit. Chiar daca fac parte din categoria sociala si sunt ieftine, sicriele sociale sunt realizate din materiale foarte rezistente si in acelasi timp sunt complet echipate. Sicriele din categoria medie sunt alese de persoanele care opteaza pentru inmormantari clasice, iar sicriele de lux au o calitate mult imbunatatita a finisajelor si a designului si pot avea diverse nuante si esente.

In concluzie, indiferent ce tip de inmormantare preferi, acum poti alege de aici sicrie, deoarece In Memoriam are intotdeauna cele mai buna solutii pentru o inmormantare reusita si demna de cea mai draga persoana care tocmai a decedat.

Leave a Reply

+