Stickere personalizate Agrafa

O metodă eficientă și rentabilă cu ajutorul căreia se pot condensa toate informațiile despre un brand sunt stickerele personalizate. La Agrafa Print operăm cu cele mai moderne și profesionale tehnici, pentru a asigura produse calitative și aspectuoase. Unele dintre cele mai utilizate astfel de metode sunt imprimarea digitală sau cea UV, prin intermediul cărora putem realiza sute de modele de produse, în diverse forme și cu multiple funcționalități.

Etichete din hârtie autocolantă

Pentru a ne putea plia în totalitate pe dorințele clienților noștri, am pus la dispoziția tuturor acestora opțiunea de configurare produs. Aceasta le dă posibilitatea de a-și încărca propria grafică a produsului, care să ilustreze până la ultimul detaliu imaginea pe care doresc să o imprime pe aceste stickere personalizate. Pe de cealaltă parte, suntem pregătiți și în direcția realizării creative a design-ului de la zero, dacă nu există o grafică prestabilită pe care să o procesăm.

Tehnicile de imprimare sunt multiple și se aleg în funcție de solicitările și nevoile clientului. Astfel aceștia pot opta atât pentru imprimare digitală sau UV. Alegerea materialelor pe care se poate realiza este de asemenea lăsată la latitudinea clientului, putând fi aplicate atât pe folie autocolantă din PVC alb sau transparent. Ambele dispun de o bună rezistență la apă și temperaturi ridicate, ceea ce le face a fi extrem de  potrivită pentru aplicații de interior și exterior, în formate standard sau speciale.

În ceea ce privește comanda, poate fi solicitat și o cantitate redusă de bucăți, de ordinul sutelor. Astfel, pentru a contura o ofertă cât mai rentabilă este necesară stabilirea unor detalii specifice produsului dorit. De aceea, în plasarea comenzii trebuie specificate clar detalii privind dimensiunile pe care doriți să le aibă produsul final, culorile și suportul pe care se dorește să se realizeze imprimarea, cât și numărul de bucăți. În plus, se pot adăuga și indicații suplimentare privind procesarea grafică sau anumite particularități pe care doresc să le îndeplinească un sticker în forma sa finală. Prețul final calculat în funcție de toate aceste detalii oferite garantăm că va fi în deplină concordanță cu calitatea de care dispun produsele. De asemenea, în cadrul primei comenzi plasate la noi ce depășește suma de 30 de Euro fără TVA, asigurăm  că procesarea grafică va fi realizată în totalitate gratuit.

În plus, pentru  a ne putea asigura că nu apar inconveniențe între imaginea care se dorește să o aibă produsul final și imaginea reală a acestuia, punem la dispoziție opțiunea de a solicita o mostră în prealabil, care să fie transmisă prin curier sau chiar se poate ridica de la sediul nostru. Astfel, se poate sesiza și semnala orice posibilă neregulă, iar noi o vom putea rezolva în timp util, fără să prelungim termenele de livrare.

Leave a Reply

+