Scapa de diabet cu ajutorul celulelor stem

Diabetul e una dintre afectiunile comune in ziua de azi, fiind foarte mare numarul bolnavilor si pentru care nu exista un tratament propriu zis, ci doar solutii prin care efectele sale sa fie tinute sub control. Totusi, tratamentele cu celule stem incep sa devina din ce in ce mai populare in ziua de azi, iar aici putem aminti si de celulele stem pentru diabetul de tip 1 care pot tine la distanta toate efectele acestei boli. Stem Sure reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta intrucat afli imediat tot ce te intereseaza referitor la subiect.

Surse de prelevare

Inainte de toate trebuie sa stim ca sunt mai multe surse din care pot fi prelevate celulele stem, iar una dintre cele mai bogate este maduva osoara. Pentru prelevarea celulelor stem este nevoie inserarea unor ace de mici dimensiuni, procedura fiind minim invaziva, iar din sangele prelevat sunt separate celulele. De asemenea, merita sa mintim de o alta sursa bogata precum sangele placentar, iar procedura de prelevare se poate pune in practica imediat dupa nastere.

Compatibilitate maxima

In plus, nu se pune problema compatibilitatii atunci cand vorbim de rudele de gradul I, ceea ce presupune ca o familie intreaga poate sa aiba multe de castiat datorita tratamentelor cu celule stem. In acest sens evitam si listele lungi de asteptare cu care ne confruntam atunci cand vorbim de transplanturi. Stemsure iti aduce mai aproape toate informatiile care conteaza si care te pot interesa legat de celulele stem pentru diabetul de tip 1 sau oricare alta afectiune.

Proceduri simplificate

Tratamentele cu celule stem sunt mult mai usor de pus in practica in comparatie cu cele traditionale, prezinta mult mai putine riscuri, iar vindecarea se face in cel mai scurt timp. Bineinteles, totul nu se limiteaza doar la atat, intrucat tratamentele sunt foarte sigure si mult mai rapide.

Depozitare corespunzatoare

In schimb, este important ca imediat dupa prelevare celulele stem sa fie depozitate in cele mai bune conditii, iar aici intervine banca Stem Sure. Aceasta este o banca privata unde clientii isi pot pastra celulele stem pe care sa le foloseasca oricand doresc, acum sau peste cateva decenii intrucat proprietatile nu se pierd in timp. Ai mai putine griji cu StemSure si te bucuri de faptul ca toata familia ta poate fi protejata pe aceasta cale.

Costuri accesibile

Nu in ultimul rand, aici gasesti costuri accesibile pentru pachetele propuse, fiind disponibile patru optiuni din care poti alege. Tarifele variaza de la 1299 de euro la care se adauga si taxe anuale de 85 de euro si pot ajunge pana la 2390 de euro pentru pachetele superioare, fara alte taxe, care cuprind tot ce poti avea nevoie.

Leave a Reply

+