Poti sa cumperi manusi de la Medaz

Pe piata exista o gama vasta de manusi de unica folosinta. Acestea sunt folosite pentru a asigura protectie impotriva substantelor periculoase sau impotriva contaminarii cu diversi virusi. Manusile de unica folosinta fac parte din echipamentul obligatoriu pentru diferite domenii de activitate cum ar fi medicina, industria chimica, alimentara si multe altele. Alegerea manusilor de unica folosinta potrivite este un intreg proces si trebuie sa tina cont de frecventa cu care sunt utilizate, scopul pentru care sunt utilizate, dar mai ales sensibilitatea persoanelor care le poarta. Deoarece exista persoane alergice la diversi compusi ai manusilor trebuie ca acestea sa se asigure ca nu au alergie la diverse substante inainte de a achizitiona orice tip de manusi de unica folosinta.

Dintre toate domeniile enumerate cel mai frecvent, manusile de unica folosinta sunt utilizate in domeniul medical. Acestea previn contaminarea si raspandirea bolilor. Manusile medicale sunt confectionate din latex, nitril, vinil. Acestea pot fi nepudrate sau pudrate pentru a le face mai usor de pus pe maini. In medicina, manusile de unica folosinta se impart in manusi chirurgicale si manusi de examinare. Pentru a afla pretul unei cutii cu manusi chirurgicale mai multe informatii vei afla doar accesand site-ul oficial al companiei.

In laborator, manusile de unica folosinta fac parte din echipamentul de lucru de baza. A lucra cu anumite substante presupune obligativitatea purtarii manusilor de unica folosinta.

In industria alimentara, pentru manipularea alimentelor este obligatorie purtarea manusilor de unica folosinta.

Asa cum precizam anterior, pe piata exista mai multe tipuri de manusi de unica folosinta.Diferentierea se poate face dupa modul in care sunt utilizate, culoare, producatori. Insa, cel mai important criteriu de clasificare al manusilor de unica folosinta este materialul din care sunt confectionate. Astfel, putem spune ca pe piata exista urmatoarele tipuri de manusi de unica folosinta: din latex, vinil si din nitril.

Manusile din latex ofera o combinatie perfecta intre confort si protectie. Sunt rezistente la intepaturi, deci manusile din latex reprezinta o bariera de protectie impotriva contaminarii. Latexul provine din cauciuc natural, astfel ca este considerat cel mai important material pentru articolele de unica folosinta.

In general, manusile din latex sunt destul de elastice, chiar daca sunt mai groase decat alte tipuri de manusi de unica folosinta. Manusile din latex se muleaza perfect pe mana si ofera o dexteritate foarte buna.

Manusile din vinil sunt destinate operatiunilor cu termen  scurt, fiind o alternativa de protectie a mainilor foarte avantajoasa din punct de vedere al costurilor de achizitie. Manusile din vinil sunt folosite atat in medicina cat si in alte industrii.

In ceea ce priveste manusile de nitril, acestea au calitatea cea mai inalta si ofera cea mai buna protectie. Nitrilul ofera o rezistenta remarcabila impotriva substantelor chimice. Manusile din nitril sunt mult mai rezistente la strapungere decat manusile din latex si vinil.

Indiferent care ar fi nevoile fiecaruia dintre noi, Medaz iti ofera o gama variata de manusi de unica folosinta.

Leave a Reply

+