Plănuiește o plimbare cu vaporul în Tulcea chiar în acest an

Tulcea este unul dintre cele mai vechi orașe din România și a fost fondată în secolul al VII-lea î.Hr., chiar înainte de sosirea romanilor. În vremurile preromane, orașul se numea Aegyssus. Câteva ruine din vremuri străvechi sunt încă ascunse pe dealurile Tulcei, ceea ce face locul extrem de atractiv pentru turiștii de pretutideni.

Acest oraș cel mai mare din Delta Dunării, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și cea mai bine conservată deltă fluvială din toată Europa. Deci, Tulcea ar putea fi cea mai fantastică destinație din toată România pentru iubitorii de natură. Puteți vedea o varietate uimitoare de pești, păsări și plante cât timp veți fi aici.

Călătoria din București durează între patru și cinci ore, iar la Tulcea se poate ajunge și cu autobuzul sau trenul din Constanța, un renumit oraș de la Marea Neagră. Așadar, pentru toți cei care v-ați propus o plimbare cu vaporul anul acesta în Tulcea, Excursie cu Barca are oferte foarte bune pentru toți turiștii interesați de cel puțin o zi de relaxare în Deltă.

Multe tururi de grup ale României se opresc în Tulcea pentru una sau două nopți, dar cu siguranță poți explora orașul pe cont propriu. Orice turist care ajunge în estul României se va bucura să petreacă două sau trei zile în Tulcea, explorând orașul și frumusețea naturală superbă din jur a Deltei Dunării. Așadar, dacă vă planficați o plimbare cu vaporul în Tulcea, nu mai ezitați și rezervați-vă din timp periplul pe www.excursiecubarca.ro.

Primul lucru pe care trebuie să-l facă orice turist care vrea să ajungă în Tulcea este să facă o plimbare cu vaporul în jurul Deltei Dunării. Companii  precum Excursie cu Barca oferă croaziere prin acest ecosistem uimitor și unic.

Așadar, este mai bine să rezervi un astfel de itinerariu din timp sau riști ca acestea să fie deja epuizate când te hotărăști să vizitezi. Plimbările cu vaporul pot câteva ore sau toată ziua, în funcție de intervalul de timp pentru care optați. De obicei veți pleca dimineața cu o barcă din Tulcea și veți bucura de măreția Deltei Dunării pe parcursul a câteva ore bune, bucurându-vă de frumusețile locului.

De asemenea, există câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când mergi într-o croazieră în Delta Dunării. În Tulcea poate fi ploios, iar majoritatea tururilor sunt surprinzătoare, așa că împachetează-ți o pelerină și o umbrelă. Dacă ai noroc, barca ta va avea o protecție care împiedică pătrunderea stropilor de ploaie, însă nu vă puteți baza pe asta mereu.

V-am făcut curioși? Planificați-vă din timp o plimbare cu vaporul în Tulcea către Delta Dunării și bucurați-vă din plin de frumusețile pe care aceasta le oferă!

Leave a Reply

+