Nu mi-a fost deloc usor sa gestionez o inmormantare

Atunci cand te confrunti cu moartea unei persoane apropiate, cu siguranta, ultimele tale ganduri vor fi referitoare la organizarea inmormantarii. Procedurile sunt groaie, trebuie respectate legi si traditii, ceea ce se dovedeste a fi o mare problema in asemenea momente dificile, motiv pentru care mai bine te lasi pe mana specialistilor. Apeleaza la Casa Funerara Luca si alege servicii funerare non stop, iar pe aceasta cale stii ca ai nimerit unde trebuie si ca iti va fi mult mai usor sa treci peste momentele pline de durere.

Bineinteles, faptul ca serviciile oferite sunt non stop reprezinta un mare avantaj pentru fiecare dintre noi intrucat cele mai multe dintre situatiile neplacute cu care ne putem confrunta apar noaptea. Totodata, serviciile Casei Funerare Luca acopera toate zonele capitalei, motiv pentru care nu conteaza in ce sector locuiesti intrucat vei avea acces la cei mai buni in toate conditiile. Cu siguranta, profesionalismul specialistilor de aici vine in ajutorul tuturor, in special al celor care nu se pricep si care nu au mai organizat niciodata o inmormantare. Sunt multi pasi care trebuie sa fie respectati si pusi in practica, atat din punct de vedere al traditiei, cat si legal, iar cu ajutorul Casei Funerare Luca orice situatie va fi mult mai usor de gestionat.

De asemenea, costurile pentru organizarea unei inmormantari pot sa varieze de la un context la altul, dar aici sunt disponibile fel si fel de pachete pentru toate nevoile. Totusi, una dintre cele mai populare variante este, de altfel, chiar si cea mai accesibila din punct de vedere financiar. Pretul este de numai 1000 de lei, suma care este chiar restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu se va plati nimic pentru inmormantare. In plus, Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar pentru obtinerea acestui ajutor.

Pachetul de baza aduce tot ce este nevoie in cadrul unei asemenea ceremonii, incepand de la nelipsitele cruci de lemn inscriptionate, sicrie complet echipate sau cele doua orare, mici si mari. Mai departe, se ofera si acces la un doctor care sa se ocupe de constatarea decesului si de imbalsamare, emitand certificatele necesare in acest, fara de care inmormantarea nu poate avea loc. Casa Funerara Luca se ocupa de tot, inclusiv de pregatirea decedatului, de transportul de la domiciliu, asezarea in sicriu si nu numai.

Toate pachetele includ serviciile de baza, iar cine isi doreste oricand se va putea orienta catre cele disponibile, printre care si cel la 4000 de lei care este foarte popular, insa cine isi doreste varianta de top va trebui sa pregateasca suma de 8026 de lei, din care circa 3000 de lei pot fi recuperati din ajutorul de inmormantare.

Leave a Reply

+