Nu e neaparat scump sa intervii asupra instalatiilor de gaz

ProConstructo desfasoara activitati de proiectare si montaj in domenii precum instalatii gaze naturale si instalatii termice, fiind autorizati ISCIR si ANRE, avand un portofoliu semnificativ de clienti.

ProConstructo este autorizata ANRE si DISTRIGAZ SUD pentru proiectare, executie, receptie, punere in functiune, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze naturale.

Deoarece activam intr-un domeniu care necesita atentie si responsabilitate maxima in egala masura, echipa noastra pune accent pe imbogatirea continua a cunoastintelor asupra celor mai noi tehnologii implementate la nivel global in materie de instalare de gaze. Din dorinta de a oferi servicii rapide si sigure pentru fiecare client, detinem strategii optime pentru achizitionarea de scule si aparatura de ultima generatie, de servicii executate in cel mai scurt timp, dar si in deplina siguranta.

Pentru ca suntem adeptii lucrurilor facute bine, oferim clientilor nostri servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor pentru utilizarea gazelor naturale apartamente sau case, cat si in institutii.

Daca in schimb, sunteti unul dintre proprietarii care doresc sa faca modificari la instalatia de gaze, chiar daca este vorba doar despre simpla mutare a aragazului in alt loc din bucatarie, sunteti obligat sa obtineti o serie de aprobari si trebuie urmati cativa pasi.

In ceea ce priveste obtinerea acordului de acces la sistemul de distributie veti avea nevoie de o copie dupa CI proprietari, copie dupa actul de proprietate, acordul proprietarilor.

Dupa obtinerea acordului este necesar sa fie intocmit proiectul de modificare a instalatiei de utilizare a gazelor naturale. Modificarea la instalatia de utilizare se poate efectua doar de o firma autorizata ANRE. In acest sens, compania ProConstructo este autorizata ANRE pentru proiectarea, executia, verificarea si revizia instalatiilor de gaze, si este compusa din 20 de angajati, instalatori de gaze, ingineri pentru proiectarea instalatiilor de gaze si angajati care sunt responsabili cu suportul clientilor.

In ceea ce priveste intocmirea proiectului instalatiei, acesta va fi realizat de catre ProConstructo in colaborare cu beneficiarul lucrarii, alegand impreuna traseul viitoarei instalatii de utilizare.

In cazul in care aveti nevoie sa cunoasteti cat costa modificarea proiectului de gaze, puteti vizita site-ul ProConstructo oricand, sau puteti lua legatura cu un reprezentant al companiei care va va raspunde cu profesionalism la toate intrebarile.

Motivele care va pot determina la o colaborare cu noi sunt calitatea si promptitudinea serviciilor, profesionalismul si serviabilitatea personalului, dotarea cu scule si echipamente de performanta, politica de preturi care este in concordanta cu piata actuala si serviciile oferite.

Toate acestea sunt sustinute prin portofoliul de clienti, o parte dintre cei mai importanti regasindu-o pe site-ul proconstructo.ro.

Leave a Reply

+