Nu ai nicio grija cand cumperi masina din locul potrivit

Atunci cand vrei sa iti cumperi o masina, prima data tinzi sa crezi ca este mai ieftin si mai profi sa o cumperi pe cont propriu, fara alti intermediari, in special atunci cand este vorba de o masina rulata. Totusi, acest proces poate deveni o reala bataie de cap daca nu esti familiarizat cu toate demersurile necesare si cu legislatia in vigoare. Exista un trend in care mai multi oameni se deplaseaza pana in Germania sau alte tari unde considera ca masinile ar fi mai bine intretinute, care este destinat sa dispara din cauza birocratiei care este epuizanta. Asadar, daca vrei sa eviti toate aceste neplaceri, alege masina de la dealer autorizat.

Auto Cobalcescu se numara printre acestia si vin cu o multime de solutii si oferte, atat pentru masinile noi cat si pentru cele rulate. Pe langa faptul ca puteti sa vedeti masinile expuse chiar in tara, fara sa cheltuiti sume enorme pe drum, aveti certitudinea ca pana si cele uzate sunt mai bune. Adesea, acestea sunt insotite de o garantie de la 3 luni pana chiar la 1 an, prin care puteti sa aduceti masina in serviceul detinut de grup. Tot in acest caz, aveti o certitudine mai mare ca nu au fost modificati chilometrii parcursi si ca puteti verifica daca exista defectiuni prin intermediul testelor pe care le puteti face. Prin urmare, daca veti alege masina de la un dealer autorizat, veti avea o garantie mai mare asupra starii acesteia.

Totusi, intre a cumpara un autoturism nou si unul uzat, prima alegere se dovedeste a fi mereu cea mai putin costisitoare si mai inspirata. Desi pretul de achizitie este net superior, nu veti cheltui prea mult atunci cand vine vorba de intetinerea masinii. Pe cand, la cele rulate este fix invers. Le veti cumpara la un pret mic, putand spune ca ati facut o adevarata afacere, insa, pe parcurs veti avea de investit mai mult, avand de schimbat consumabilele, filtrele si uleiurile mai des si, cine stie, poate ca ar trebui sa schimbati si distributia in viitorul apropiat.

In plus, la dealerul Auto Cobalcescu din Bucuresti puteti sa apelati si la serviciile serviceului detinut de catre acesta. Aici mecanicii sunt adevarati profesionisti cu o experienta mare in spate. Vor sti rapid despre ce defectiune este vorba si vor repara masinile cat de repede posibil. Nu vei mai sta cu grija in ceea ce priveste intretinerea adecvata a masinii.

In final, alege masina de la un dealer autorizat pentru a te bucura de cele mai bune servicii oferite cu profesionalism, pentru a scapa de toate bataile de cap pe care procesul de achizitie il aduce dupa sine.

Leave a Reply

+