La Omnicredit am gasit niste solutii financiare avantajoase

Atunci cand un antreprenor isi conduce afacerea, cu siguranta, se confrunta cu fel si fel de probleme, riscuri si batai de cap, iar cele mai multe fac referire la situatia financiara. Totusi, e bine de stiut ca se pot gasi cu usurinta solutiile adecvate pentru toate cazurile, asa ca poti vinde facturile cu termene de plata mari. Aceasta e o practica ce se dovedeste a fi foarte avantajoasa din mai multe puncte de vedere si merita sa descoperi principalele plusuri.

Despre Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care isi propune serviciile si produsele persoanelor juridice, cu toate ca urmeaza sa fie prezentate si unele optiuni pentru cele fizice, astfel incat oricine sa poata avea acces la avantajele aduse. De-a lungul anilor cei de la Omnicredit s-au implicat in nenumarate afaceri, iar faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online e un mare avantaj in ziua de azi intrucat se fac economii considerabile de timp.

Factoring

Solutiile propuse sunt variate, insa una dintre cele mai populare este cea de factoring. Aceasta este ideala atunci cand microintreprinderea pe care o conduci vinde produse sau servicii cu facturi la termen de plata intre 30 si 120 de zile si iti doresti sa incasezi banii mai repede. Solutia e foarte simpla, trebuie doar sa iti cesionezi creantele catre Omnicredit care iti plateste pe loc si asteapta in locul tau. Astfel nu mai trebuie sa te complici si sa stai cu sumele de bani blocate, ci le vei putea accesa imediat.

Rezolvi totul rapid

Foarte important este si faptul ca aici rezolvi totul imediat intrucat nu dureaza mai mult de un minut sa iti faci cont pe platforma. Mai departe plasezi imediat cererea de finantare prin incarcarea documentelor solicitate direct online, iar in cel mult o ora vei primi un raspuns. Daca acesta este pozitiv atunci in cel mult 8 ore vei primi suma solicitata direct in contul tau.

Eficienta maxima

In ziua de azi oricine isi doreste sa rezolve totul in cel mai scurt timp posibil, iar pentru a avea parte de eficienta maxima, Omnicredit e locul ideal catre care se va putea orienta. Aici totul e modern, rapid si per total ajungi sa faci economii considerabile de timp de fiecare data cand esti interesat de o solutie financiara.

Ideal pentru orice afacere

Mai mult, solutile propuse aici sunt adecvate pentru toate afacerile, motiv pentru care nu conteaza daca conduci un cabinet de kinetoterapie, o ferma de pasari, o florarie, un salon de infrumusetare sau o sala de sport pentru ca prin intermediul optiunilor la care poti avea acces aici iti va fi mult mai usor sa iti dezvolti afacerea.

Fara birocratie

Cu siguranta oricine detesta birocratia si isi doreste sa o evite pe toate caile posibile, iar faptul ca Omnicredit isi desfasoara activitatea exclusiv online reprezinta poate unul dintre principalele plusuri. Aici nu sunt necesare dosare stufoase, drumuri pana la institutii financiare si timp pierdut intrucat totul se poate gestiona direct online, de la distanta, fara probleme si fara batai de cap. Asadar, niciun antreprenor nu se mai confrunta cu piedici in drumul sau catre succes si are parte de toata flexibilitatea necesara pentru a-si pune ideile in practica.

Consiliere din partea specialistilor

Nu in ultimul rand, la Omnicredit esti intampinat de cei buni specialisti din domeniul economic care vor gasi intotdeauna solutiile ideale pentru toate problemele, indiferent de cat de complexe sunt acestea. Mai mult, prin ajutorul oferit si antreprenorii pot dobani noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea pentru a fi mult mai usor sa ajunga la cele mai mari performante.

Leave a Reply

+