La ce studio de videochat te poti angaja

Videochatul este un domeniu in care trebuie sa te adaptezi constant. Tehnologia evolueaza, frecvent apar noi echipamente, astfel ca si studiourile trebuie sa se adapteze in acest sens si sa asigure modelelor cele mai bune conditii de lucru. In schimb, site-urile de videochat care asigura cele mai mari avantaje au ramas aceleasi de-a lungul timpului, iar din veniturile totale generate de fiecare model, acestea retin, de regula 50%. Din restul de 50% care revine studioului, de obicei, cifra se imparte la jumatate cu modelul, caz in care acestea aleg sa lucreze pe baza unui contract de colaborare si obtin un procent din venituri.

Salarii fixe

In schimb, exista si posibilitatea ca salariul sa fie unul fix, care nu poate sa scada, ci doar sa creasca, chiar si de la o luna la alta, daca modelele isi dau silinta in acest sens, sunt ambitioase, serioase si profesioniste. Ambele variante de salarizare prezinte avantaje si dezavantaje, insa cel fix asigura un venit standard, pe cand in cazul procentului, modelul poate castiga chiar si mai putin. Salariile incep de la 1.000 de dolari pentru fetele fara experienta si depasesc 5.000 de dolari celor care stiu cateva trucuri prin care sa isi faca prieteni virtuali.

Program flexibil

Pe langa faptul ca sunt disponibile atat programul full time, cat si cel part time, fetele isi aleg tura in care vor sa lucreze in functie de criteriile personale. Daca ai cursuri dimineata la facultate, atunci poate ca varianta ideala este alegerea turei de dupa masa, insa daca iti doresti sa ai dupa amiaza si seara libera, poti sa lucrezi in tura de dimineata. In schimb, cei mai multi utilizatori ai site-urilor de videochat sunt online pe durata turei de noapte, iar atunci vei avea parte de mai multa activitate si, cu siguranta, nu vei avea timp sa te plictisesti.

Adult sau non adult?

Cu siguranta ca nimeni nu a dobandit experienta fara sa incerce si nimeni nu s-a nascut invatat. Astfel, daca nu ai experienta in videochat, insa vrei sa incerci acest domeniu, poti debuta cu un profil non adult, in care este interzis dezbracatul, pana cand sa te obisnuiesti cu piata si cu conversatiile cu persoane straine din lume. Ulterior, cand esti pregatita, poti face pasul catre profilul adult, cel care aduce veniturile cele mai mari si distractia sporita.

Un loc de munca modern

Studiourile de videochat din marile orase ale tarii sunt foarte moderne, dotate cu mobila de lux, iar fiecare model are propria camera din care lucreaza, in timp ce aparatura se innoieste constant, pentru a asigura conditii grozave. Fetele sunt foarte prietenoase, se ajuta intre ele intotdeauna si se interzice accesul barbatilor in unitate. Inca se fac angajari in videochat, asa ca poti profita chiar acum.

Leave a Reply

+