In iulie vreau sa merg in Grecia

Daca esti deja cu gandul la vacanta pentru 2019, cu siguranta, ai o multime de destinatii din care poti sa alegi, iar totul tine de preferinte si de bugetul alocat. Totusi, poti sa te lasi pe mana celor de la Fabrica de Vacante care vin cu o multime de oferte si pachete avantajoase pe care nu ai cum sa le refuzi. De exemplu, o vacanta in Grecia este la mare cautare pentru ca aceasta destinatie deschide usile catre o multime de locuri deosebite pe care trebuie sa le descoperi macar o data in viata. Alcatuieste itinerariul tau preferat, care sa curpinda doar atractii principale si bucura-te de o experienta de neuitat.

Pai

Oricine care se gandeste la Grecia are in minte peisaje spectaculoase, plaje frumoase si oameni prietenosi. Partea de nord a tarii ascunde cele mai frumoase locuri, iar daca te intereseaza o destinatie numai buna pentru a avea acces la multe frumuseti naturale, atunci Pai este locul ideal in acest sens. Aceasta destinatie este foarte populara in randul tuturor categoriilor de turisti, de la cei mai tineri, pana la familii cu copii. Exista si o mica piata de noapte unde te asteapta o groaza de bunatati din gastronomia greceasca, iar cine ajunge in Pai trebuie sa viziteze toate templele, sa vada cascadele si sa admire impresionantul canion.

Parcul National Khao Yai

Elefantii reprezinta un adevarat simbol in Grecia, motiv pentru care cine ajunge aici va putea observa la tot pasul fel si fel de statuiete si picturi in care aceste animale sunt in centrul atentiei. Totusi, daca iti doresti sa admiri elefantii in mediul lor natural, atunci parcul national Khao Yai este exact locul potrivit catre care sa te orientezi. Nu vei rata nici pasarile exotice, cele de prada, maimutele si tot felul de alte vietati tropicale, iar daca iti doresti sa iti petreci mai mult de o zi in natura, atunci vei avea acces si la tot felul de locuri de cazare. Mai mult, nu uita sa gasesti un punct bun din care sa admiri apusul.

Sukhothai

Nu trebuie sa fii neaparat pasionat de istorie pentru a merge in vechiul oras Sukhothai, iar acesta este foarte popular si in randul celor care iubesc fotografia. Aceasta este capitala antica a Greciei, iar la tot pasul pot fi admirate ruine care atesta istoria bogata. Incluse in patrimoniul Unesco, ruinele sunt bine pastrate si reprezinta unul dintre cele mai importante puncte din istoria tarii. Nu lipsesc palatele si templele, ce evidentiaza devotamentul pentru budism, iar fiecare structura pare ca are propria poveste despre istoria zonei, asa ca o vacanta in Skiathos trebuie sa te duca si in acest oras antic, motiv pentru care poti sa te pregatesti de vacanta chiar acum.

Leave a Reply

+