Descopera cele mai avantajoase solutii financiare pentru Tesla

Tesla este liderul producatorilor de masini electrice pentru ca a impus standardele calitatii si performantelor. Totusi, autoturismele lor nu sunt atat de accesibile in Europa si cu atat mai putin in Romania. Teslounge nu este afiliat Tesla, dar reprezinta partenerul perfect pentru cei care sunt interesati de leasing operational Tesla si de alte solutii financiare foarte avantajoase. Apeleaza aici pentru a descoperi care sunt conditiile si cele mai mari avantaje.

Cu totii stim cat de important este capitalul de lucru pentru toate business-urile, indiferent de domeniul in care isi deruleaza activitatea, motiv pentru care nu este de mirare de ce persoanele juridice sunt intr-o continua cautare a unor solutii financiare foarte avantajoase, iar printre acestea amintim de leasingul operational si cel financiar.

Astfel, Teslounge vine cu programe foarte avantajoase care sunt disponibile prin intermediul partenerilor, iar clientii au parte de libertate maxima atunci cand vor sa gaseasca solutia optima pentru modelul lor preferat Tesla. Timpul este important pentru oricine, astfel ca se pune pret pe proceduri rapide, fara proceduri care sa atraga batai de cap, iar consultantii de aici vin in sprijinul tuturor la orice pas, incepand cu alcatuirea dosarului necesar pentru finantare, cu inmatricularea si nu numai.

Important este ca aprobarea dosarului se face in cel mai scurt timp, ratele sunt flexibile, special adaptate la nevoile si posibilitatile tuturor, existand chiar si posibilitatea de a opta, la nevoie, pentru amanarea ratelor pana la 6 luni.

Sunt multi cei care se intereseaza de leasing operational Tesla pentru ca este foarte avantajos. Acesta presupune ca orice client va plati doar pentru a folosi autoturismul dorit, care va fi folosit pe o anumita perioada aleasa in contract. De asemenea, automobilul contractat nu este inregistrat ca un mijloc fix, ceea ce presupune ca intreaga cheltuiala este deductibila, iar dupa perioada contractuala autoturismul se returneaza, fara obligatii.

Este bine de stiut ca automobilele contractate sub forma de leasing operational nu se pot achizitiona la finalul perioadei contractuale, iar valoarea ratei se stabileste in functie de mai multi factori, incepand de la perioada si pana la avans sau numarul de kilometri parcursi. Teslounge ofera oricum sprijin deplin pentru toti clientii, incepand de la intocmirea dosarului de finantare si pana la inmatriculare, asigurare si nu numai.

Te bucuri de siguranta deplina la fiecare drum parcurs, toate modelele Tesla asigurand protectie la impactul frontal si cel lateral. In plus, sunt incorporate o multime de sisteme de securitate care fac viata mai buna pentru soferi. Apeleaza la Teslounge pentru a afla tot ce te intereseaza despre leasing operational Tesla, dar si despre toate tehnologiile de ultima generatie ale gigantului american.

Leave a Reply

+