Curatare absoluta cu ajutorul periilor din otel si PVC

In cazul oricarui sistem, curatarea si mentenanta reprezinta conditii esentiale de functionare. Cand acestea nu sunt respectate, incep sa apara defectiunile care nu doar ca te vor impiedica din utilizarea lor, ci vor genera si pierderi financiare considerabile. Asadar, pentru a te asigura ca eviti pe cat posibil aceste riscuri, specialistii Unilift Serv recomanda sa apelezi periodic la servicii de curatare profesionala, ale caror rezultate sa le poti mentine prin utilizarea unor perii din otel si PCV pentru curatare. Acestea sunt multifunctionale si asigura o eficienta crescuta.

Indiferent de problema cu care te confrunti si unde este ea localizata, la Unilift vei gasi cu siguranta produsele ideale pentru a o rezolva. Se impart pe mai multe categorii, de la perii pentru uz ocazional sau frecvent; perii de sine statatoare sau ca accesorii pentru masinarii mai complexe, perii din otel sau PVC, etc.

In functie de sistemul vizat, poti alege dintre:

Perii pentru tubulaturi de Hote

Acestea sunt realizate in asa fel incat sa poata combate depunerile considerabile de grasime si sunt prevazute, in cele mai multe cazuri, cu doua tipuri de perii. Cei din otel au in vedere indepartarea straturilor dure, in timp ce perii din nylon sunt responsabili cu generarea de spuma, necesara pentru degresarea si curatarea zonei in profunzime. Sunt furnizate de brandul Teinnova, gama TEgras fiind special destinata categoriei in cauza.

Perii pentru tubulaturi de aerisiri

Aceasta categorie este putin mai variata, data fiind diversitatea de elemente care trebuie curatate. Exista astfel perii pentru cosurile de fum, pentru seminee, pentru boilere sau hornuri. Asadar aceste vor avea atat forme, cat si materiale distincte. Cu toate acestea, perii din PVC sunt considerati cei mai eficienti in acest sens, reusind sa indeparteze cu succes depunerile de cenusa sau funingine. Si in acest caz va veti bucura de calitatea aceluiasi brand, diferenta fiind in gama special conceputa pentru sistemele de aerisire, TEcai.

Nu stii ce sa comanzi? Te ajutam noi

Pentru a ne asigura de faptul ca fiecare client va beneficia de produse special concepute pentru categoria lui de nevoi, comanda se plaseaza in baza unei cereri personalizate. In plus, am pus la dispozitie si un sistem de consultanta, atat online, cat si telefonic, unde sa poti lua legatura cu specialistii Unilift. Le vei putea comunica atat problema cu care te confrunti, cat si modalitatea in care intentionezi sa utilizezi peria, iar acestia iti vor sugera o serie de variante care sa se plieze in totalitate pe informatiile comunicate. In acest fel ai garantia ca vei cumpara exact ceea ce ai nevoie.

Unilift Serv este un distribuitor acreditat de echipamente de curatare si nu numai, care asigura atat persoanelor obisnuite, cat si specialistilor in domeniu, solutii eficiente pentru problemele cu care se confrunta.

Leave a Reply

+