Cum scăpați de durerile musculare în mod rapid și eficient?

Electroterapia este o formă de tratament de recuperare care folosește mici impulsuri electrice pentru a repara țesuturile, a stimula mușchii și a evalua forța lor. Mai mult, aceasta poate ajuta la reducerea durerii și la stimularea răspunsului natural de vindecare a organismului. Această tehnică are multiple beneficii pe termen scurt care pot ajuta la introducerea altor tehnici de durată mai lungă, cum ar fi prescrierea de exerciții fizice.

În timp ce mulți pacienți vor simți beneficiile imediate ale electroterapiei, este indicat să ne gândim la aceste modalități de recuperare ca fiind pe aceeași balanță cu medicamentele pentru ameliorarea durerii sau antiinflamatorii. Electroterapia face posibilă ameliorarea durerii pe termen scurt sau reducerea inflamației și vă permite să continuați să vă mișcați cât mai bine posibil până când puteți găsi cauza durerii.

Beneficiile electroterapiei

Electroterapia utilizează semnale electrice pentru a împiedica într-o modalitate cât mai eficientă capacitatea organismului de a transmite semnale neuronale de durere către creier. Pe lângă reducerea durerii, undele electrice pot accelera și vindecarea țesuturilor în cazul pacienților cu leziuni tisulare.

Există mai multe forme diferite de electroterapie. Unele dintre cele mai frecvent utilizate forme includ ultrasunetele, stimularea nervoasă electrică transcutanată, terapia interferențială, stimularea electrică a mușchilor și terapia cu laser.

De asemenea, există beneficii foarte variate ale electroterapiei. Ultrasunetele utilizează unde sonice pentru a ajuta vindecarea, în timp ce terapia interferențială reduce durerea prin controlul nervilor. Terapia cu laser este și ea utilă pentru repararea țesuturilor deteriorate, iar acest tratament poate viza țesuturile lezate cu un nivel ridicat de precizie, dar este și extrem de intens.

Dacă doriți să beneficiați de câteva ședințe de electroterapie în București, vă așteptăm în clinica de recuperare medicală MovKinetic. Aici, o echipă de medici devotați și profesioniști vor și ceea ce au de făcut pentru a vă face să vă simțiți din nou cel puțin ca în anii tinereții. Starea de bine de care avem nevoie zi de zi este ușor de menținut dacă știm cum să o „încurajăm” tot timpul. Prin urmare, vă recomandăm să vă programați pentru câteva ședințe de electroterapie în București și veți simți chiar pe pielea dumneavoastră ce înseamnă să te bucuri de propria bunăstare.

Profitați din plin de ofertele noastre și chiar puteți beneficia de tratamente reduse, la prețuri de zile mari. Ținem la sănătatea pacienților noștri, mai ales dacă vorbim despre o perioadă de recuperare, timp în care organismul lucrează la foc continuu pentru a-și putea recupera anumite funcții și, bineînțeles, pentru a face în așa fel încât unele funcții ale acestuia să fie din nou eficiente.

MovKinetic pune accent pe sănătatea clienților săi, iar dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult pentru a fi bine, vă așteptăm alături de noi, pentru a ne da seama ce anume vă lipsește pentru a fi în formă maximă tot timpul.

Leave a Reply

+