Apeleaza la ajutor cu inmormantarea oricand ai nevoie

Nu stii niciodata cand te poti confrunta cu momentul dificil de a pierde pe cineva apropiat, motiv pentru care este bine sa stii care sunt posibilitatile in asemenea cazuri. Bineinteles, mai bine te lasi din start pe mana specialistilor care au experienta necesara si te vor putea ghida pentru a-ti fi mai usor sa depasesti situatia. Asadar, Casa Funerara Luca poate fi exact ceea ce cautai intrucat acestia ofera, printre altele, si servicii non stop in sectorul 3, fiind usor pentru oricine locuieste in zona sa gestioneze o asemenea situatie.

Important de stiut este si faptul ca aici sunt propuse pachete pentru toate nevoile si toate buzunarele, ceea ce presupune ca este imposibil sa nu fie descoperita o varianta adecvata pentru toata lumea. Fie ca il preferi pe cel mai accesibil din punct de vedere financiar, fie pe cel pe mai costisitor, toate sunt complete si aduc tot ce e nevoie in cadrul unei inmormantari. De exemplu, cel mai ieftin costa numai 1000 de lei si conteaza mult faptul ca aceasta suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca pana la urma nu se va mai plati nimic.

In cazul acestui pachet putem aminti de accesorii printre care 6 prosoape si 12 batiste, de pachetele cu farfurii si alimente, 3 prescuri, o sticla cu vin si una cu ulei, 2 platouri cu coliva si nu numai. Bineinteles, nu lipsesc sicriul complet echipat inclusiv cu lenjerie, crucea de lemn inscriptinata, cele doua orare, mic si mare, iar Casa Funerara Luca propune si un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, oferind certificatele necesare in acest sens. In pret sunt incluse si toaletarea decedatului, preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea in sicriu, manipularea, transportul funerar si nu numai.

In schimb, daca nu te multumeste acest pachet, oricand vei putea sa te orientezi catre unul un pic mai scump, preturile fiind intre 2.200 de si aproape 4.000 de lei. Bineinteles, in cazul acestora creste valoarea si calitatea produselor alese, insa poate ca cel mai complet pachet este cel superior care costa aproape 8000 de lei. Totusi, este important de stabilit faptul ca in cazul acestuia suma de 3000 de lei este restituita familiei din ajutorul de inmormantare. Cu alte cuvinte, vei ajunge sa platesti in jur de 5000 de lei pentru cel mai bun pachet disponibil la Casa Funerara Luca.

Mai mult, conteaza si faptul ca serviciile sunt non stop, ceea ce presupune ca poti apela la ajutorul acestora oricand ai nevoie pentru ca nu se stie niciodata cand te vei confrunta cu o situatie delicata.

Leave a Reply

+