Alege sa te epilezi in cel mai simplu si eficient mod posibil

Dintre multitudinea de optiuni prezente la momentul actual, alegerea procedurilor de infrumusetare de la salon poate veni ca o adevarata provocare, mai ales datorita faptului ca de cele mai multe ori presupune si o investitie din punct de vedere financiar. Mai mult decat atat, desi multi dintre noi pot fi influentati de tot ceea ce este adus in prim plan de alte persoane, este important sa ne cunoastem tipul de ten, toleranta la anumite substante si nu in ultimul rand nevoile pielii pentru a face alegerea potrivita. Astfel, apelarea la un consultant profesionist ne poate aduce toate aceste raspunsuri, motiv pentru care este necesar sa alegem un salon acreditat, care investeste in pregatirea personalului in egala masura ca in achizitionarea aparaturii de ultima generatie. Fiind deja prezent in 11 locatii din mai multe orase, Eva Salon reprezinta un etalon de tehnica moderna si cunostinte in domeniul esteticii si a dermatologiei.

Epilarea cu IPL, cea mai cautata procedura

Desi nu mai este de mult o noutate in domeniul tratamentelor aduse in saloanele de infrumusetare, tehnologia IPL a devenit din ce in ce mai cautata pe parcursul anilor datorita eficientei dovedite in abordarea a numeroase probleme ce tin de aspectul pielii. Astfel, o procedura ce a avut ca target indepartarea parului nedorit pe o perioada semnificativ mai mare decat toate celelalte metode a ajuns sa fie folosita cu succes pentru tratarea multor altor imperfectiuni, precum leziunile vasculare, pigmentare sau inflamatorii. Tocmai din acest motiv, incadrarea acestui procedeu in categoria tratamentelor dermato-cosmetice este cea care aduce cu sine necesitatea personalului calificat si implicit a unei locatii care pune siguranta pe primul plan. Astfel, daca si tu esti in cautarea unui astfel de centru care sa te informeze cu privire la toate aspectele ce tin de epilarea cu IPL, poti oricand sa vezi oferta pe evasalon.ro si sa beneficiezi de cele mai bune pachete promotionale.

Asigura-te ca stii tot ceea ce presupune o tehnica de epilare eficienta

Pentru clientele care nu au mai incercat o astfel de procedura pana acum, necesitatea intelegerii principiilor de baza este esentiala, mai ales in situatia in care rezultatele pot fi influentate de respectarea mai multor reguli. Din aceasta cauza, este important sa stii ca intervalul de timp in care vei vedea efectele este direct proportional cu cantitatea de melanina, sau mai simplu spus, cu cat firele tale de par sunt mai inchise la culoare, cu atat vor fi mai afectate de energia luminoasa a aparatului cu IPL. Totodata, pentru ca procedura sa poata avea loc, parul va trebui ras si nu smuls in prealabil, iar tegumentul va trebui sa fie integru, fara urme de rani, boli de piele sau alte leziuni. Daca si tu iti doresti sa afli si alte aspecte care pot influenta epilarea dar ei care sunt preturile cele mai avantajoase, vezi oferta pe evasalon.ro.

Leave a Reply

+