Alege o sală nunți în Ploiești cu servicii complete și personal profesionist

Planificarea celui mai frumos eveniment din viață poate să fie ceva extrem de plăcut și relaxant, dacă toate etapele sunt parcurse din timp, însă se poate transforma într-un adevărat stres, în condițiile în care totul are loc pe repede înainte, în criză de timp. Astfel, dacă sunteți în căutarea unui săli de nunți în Ploiești și vreți să găsiți un local care să vă placă din prima și să nu mai fiți nevoiți să mai faceți peripluri obositoare prin oraș, alegeți să vedeți o sală de nunți în Ploiești, la Events Garden by Nabucco.

Vă recomandăm să vă planificați o zi în care să veniți aici pentru a vedea ceea ce vă putem pune la dispoziție, iar asta pentru că avem pentru dumneavoastră nu una, ci două săli de evenimente, fiecare cu o capacitate de 250 de persoane. Mai mult decât atât, începând cu luna mai a acestui an, vom inaugura alte trei săli de nunți în Ploiești, tocmai din dorința de a spori și mai mult capacitatea pe care dorim să o avem la Events Garden By Nabucco. Prin urmare, în urma inaugurării celor trei săli de nunți din Ploiești, capacitatea întregului nostru local al trebui să depășească 1000 de locuri.

Știm că nu este chiar atât de simplu să gestionați în mod cât mai eficient toate detaliile și emoțiile pregătirilor pentru nuntă, însă totul se poate  dovedi a fi mai facil  atunci  când  apelați   la  o  firmă   de   încredere,   cu  o   experiență   generoasă  în domeniul ospitalității. Prin urmare, Events Garden by Nabucco este o sală de nunți în Ploiești unde visul de a avea o nuntă desprinsă din povești cu prinți și prințese începe să capete mai mult contur.

Care sunt avantajele pentru clienți?

Unul din principalele plusuri pe care mizăm este poziția geografică strategică, fiind situați la o distanță rezonabilă atât de capitală, cât și de județul Prahova. Cu alte cuvinte, ne adresăm atât publicului din Ploiești, cât și celui din București. În acest local de evenimente, veți putea găsi, totodată, o echipă de ospătari și bucătari foarte bine pregătiți în ceea ce privește nevoile dumneavoastră.

Mai mult, pentru mirii care vor avea alături, în cadrul viitorului eveniment, invitați veniți de departe, vestea bună pe care v-o dăm este că, începând cu luna mai a acestui an, 2022, vom deschide pentru prima dată un hotel cu 18 camere pentru cei care doresc să se odihnească aici preț de câteva ore, înainte de a porni din nou la drum.

Events Garden vă garantează servicii de calitate, servire impecabilă și un loc în care să vă puteți distra și bucura de cele mai frumoase momente din viață.

Leave a Reply

+